Αίτηση Συμμετοχής

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για το 5ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Τραγουδιού

Ο κάθε συμμετέχων θα έχει την ευκαιρία να διαγωνιστεί και να δείξει το ταλέντο του στις  παρακάτω κατηγορίες.

*ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΣΟΛΟ

 *ΜΠΑΝΤΑ :

* ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ (Μουσική-στίχος)

Στο  5ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ  Τραγουδιού μπορούν να συμμετέχουν ,

*Α. Κατηγορία :  Παιδιά  Τετάρτης  έως και Έκτης Δημοτικού.

*Β. Κατηγορία : Μαθητές  Α!  Γυμνασίου έως και Γ! Γυμνασίου.

*Γ. Κατηγορία :Μαθητές  Α! Λυκείου έως και Γ! Λυκείου.

*Δ .Κατηγορία :Νέοι 18 έως και   26  ετών.

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής των διαγωνιζομένων να κατατίθεται την ημέρα της πρώτης ακρόασης υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 105  του γονέα/κηδεμόνα  σε υπεύθυνο άτομο της διοργάνωσης ότι, επιτρέπει την συμμετοχή στον διαγωνισμό, την ανάρτηση φωτογραφικού υλικού ,video η συνέντευξης του στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και δικτύωσης και ότι έχει λάβει γνώση και συμφωνεί με τους όρους του διαγωνισμού. Οι ενήλικες συμμετέχοντες καλούνται να προσκομίσουν και αυτοί ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση  με τα ίδια ζητούμενα

*ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΣΟΛΟ: Οι διαγωνιζόμενοι στην κατηγορία Σόλο θα ερμηνεύσουν τραγούδι  επιλογής τους acapella. ( κουπλέ – ρεφρέν)

Προτεινόμενο τραγούδι για τον Τελικό από τους καταξιωμένους στο χώρο της μουσικής δασκάλους, που στελεχώνουν  την Επιτροπή του Διαγωνισμού.

* ΜΠΑΝΤΑ : Ελεύθερη επιλογή τραγουδιού Ημιτελικού & Τελικού.

Η Μπάντα να απαρτίζετε το ελάχιστον από τέσσερα άτομα.

 ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ (Μουσική-στίχος)

*Οι στίχοι του τραγουδιού θα πρέπει να είναι  στην Ελληνική γλώσσα και να είναι μουσική-στίχος αυθεντικοί.(πρωτότυποι)

*Οι στίχοι των τραγουδιών θα  κατατίθενται  στην Επιτροπή Αξιολόγησης την ημέρα του ημιτελικού και Τελικού.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο κάθε υποψήφιος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνει κατά την συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής του.

Ένα τραγούδι είναι δυνατό να αποκλειστεί, πριν ή και μετά την επιλογή του στον Διαγωνισμό με απόφαση της  Συντονίστριας – Διοργανώτριας του Διαγωνισμού για τους παρακάτω λόγους:

*Αν ένας διαγωνιζόμενος  δεν πληροί  τα κριτήρια συμμετοχής ή παραβαίνει με οποιοδήποτε τρόπο, άμεσα ή έμμεσα, τους κανονισμούς.

*Αν το τραγούδι στην κατηγορία Σύνθεση Τραγουδιού δεν ακολουθεί τους κανονισμούς περί αυθεντικότητας (πρωτότυποι) των στίχων και της μουσικής.

*Την ημέρα της πρώτης Ακρόασης θα πρέπει να κατατίθεται σε υπεύθυνο της διοργάνωσης ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση γονέα/κηδεμόνα ότι επιτρέπει την  συμμετοχή στον διαγωνισμό, την ανάρτηση φωτογραφικού υλικού ,video η συνέντευξης του στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και δικτύωσης και ότι έχει λάβει γνώση και συμφωνεί με τους όρους του διαγωνισμού. Οι ενήλικες συμμετέχοντες καλούνται να προσκομίσουν και αυτοί ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση  με τα ίδια ζητούμενα.

*Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στη διάθεση της Συντονίστριας- Διοργανώτριας στην επιλογή χώρου …και ημερομηνίας … που θα ανακοινωθεί για

Ακρόαση, Ημιτελικού & πρόβες φωνητικής και κινησιολογίας

*Την ημέρα της ακρόασης οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να είναι 10΄λεπτά νωρίτερα από την ώρα που έχει ανακοινωθεί.

Οποιεσδήποτε απορίες να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Fanipapad@gmail.com

3.ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

*Κατά τη διαδικασία επιλογής αλλά και κατά τη διάρκεια της παραμονής στο χώρο διεξαγωγής του Διαγωνισμού τα παιδιά θα πρέπει συνεχώς να συνοδεύονται από υπεύθυνο ενήλικα.

*O ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί σε κλειστή ακρόαση ενώπιον  Επιτροπής που θα αποτελείται από καταξιωμένους μουσικούς.

*Την ημέρα του ημιτελικού οι διαγωνιζόμενοι  θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της προσπάθειας τους μετά το πέρας των  ερμηνειών τους ανά κατηγορία, από την Επιτροπή Αξιολόγησης.

*Αμέσως μετά θα συναποφασισθεί μεταξύ κριτή και διαγωνιζόμενου το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστούν στον Τελικό.                   

ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

Είναι σημαντικό να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες από την αρχή ότι λαμβάνοντας μέρος σ’ένα διαγωνισμό, οι πιθανότητες να κερδίσουν είναι πολύ λιγότερες από τις πιθανότητες να μην κερδίσουν και ότι ο λόγος που συμμετέχουν και η εμπειρία, είναι που μετρούν.

Συζητήσεις, αναφορικά με το διαγωνισμό μεταξύ ενηλίκων, δεν πρέπει να γίνονται στην παρουσία των παιδιών.

Οι γονείς προτρέπονται να βοηθήσουν στην δημιουργία μη ανταγωνιστικού κλίματος με την δική τους θετική στάση και το  δικό τους καλό παράδειγμα.

 

.ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ

*Η Διοργανώτρια έχει το απόλυτο δικαίωμα να αποφασίζει για οποιοδήποτε θέμα προκύψει. 

*Η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα, να ανακοινώνει ,τα ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων, σε κάθε φάση του Διαγωνισμού καθώς, και των νικητών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ –ΣΚΟΥΡΑΔΑΚΗ ΦΑΝΗ

ΤΗΛ  6936 951519

mail :Fanipapad@gmail.com

Facebook: ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ/ΝΕΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ.

Επίσημη ιστοσελίδα . www.festivaltragoudiou.gr

Για την ολοκλήρωση της υποβολή της αίτησης σας βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα υποχρεωτικά πεδία ( δηλ. αυτά με το ‘*’ )

Η υποβολή σας επιβεβαιώνεται αμέσως μόλις πατήσετε το κουμπί «ΥΠΟΒΟΛΗ” και θα σας αποστέλλετε email επιβεβαίωσης στο email που δηλώσατε.